Pages

Jul 7, 2010

Biting midges

 Damn you biting midges

I mistakenly thought it was sand flies that bite me. Keluarga kau juga tu, sorry lah saya mau say sorry.

Mungkin tu scars akan hilang naturally dalam 10 tahun lagi lah tu, but with bio oil i hope it will shorten the period. While i'm at it, beranikan la diri untuk bertanya 'kenapa kau tidak pernah pakai skirt/ shorts?' Saya tumbuk kamu kaw kaw di tulang rusuk.

Oh by the way,i own that hideous leg. Tidak payah google contoh image gigitan when i can just snap the image of my kaki haha.

Updated: A year later, click here

11 comments:

Joanne Juend said...

alamak.... sedih.. nanti kau binatang! kau memang binatang.. ko gigit dia balik mel!

Mell_f said...

haha mmg binatang betul tu binatang kan. semoga bio oil akan memberikan hasil yg menakjubkan.

♥ AnnieMing ♥ said...

Alalah! Bio oil, sila lah menampakkan magic mu..

Claire said...

Mana mo beli tu bio oil mell? sy pun ada scar itam d lutut sb makan kicap masa luka..muahahha

btw, silaka jg tu binatang kan. berani dia!

Mell_f said...

Annie: iya harus! hehehe.

Claire: watson,guardian ada juga tu. kakak sy punya ba tu,dia guna utk reduce the stretch mark tapi sy yg guna skg wakaka.

cicak said...

adui giaa...

u should see mine. banyak pilat.
eventually hilang juga baitu.

ur post reminds me of my getting stung by a swarm of bees on my face years ago. I look like Tea Leoni after taking experimental cream in Dick & Jane hahaha

Mell_f said...

Adam: hahaha! I know that movie,punya sandi ur face tu adduuuhh. mau kasi cepat2 hilang baitu pilat,sayang la sy punya skirts n shorts tu. aissshhhh.

Lizeewong said...

Adoi dogo..Teruk juga oh kan..My sis pun perna kena tu.

Btw, if the bio oil doesn't work, you can try Mecderma, specifically for scars (used it for my c-sec scar la). Hope that helps :)

Ornest said...

"Sorilah sya mau say sorry" - ayat yg mbuatkan sya katawa yg hampir terbahak2. Nasib baik sya control.. :D Keluarga dorang ni mmg menyusahkan bah.. suka meninggalkan jejak di kulit org. Jgn makan kicap ah nti dia tmbh itam mcm si Claire kikiki

Mell_f said...

Lizee: bah,will try it if this bio oil laaaammmmbbbaaat betul mau kasi hilang the parut. thanks ah :)

Oiga: haha,betul ba juga kan. sy rasa byk sd masakan berkicap sy makan oh,mgkin pasal tu jg blum pandai ilang2 tu parut. aissshh.

maslight said...

apo ni? allergic ka? @_@ I use rose hip oil from cosway for scar, works wonders. I oso use calamine lotion for these kinda gatal kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...