Pages

Nov 20, 2008

Uh mai cow

For more drama click here And this suit the saying that goes "Everything is possible?" What a world..hmm..

21 comments:

markiekadus said...

Wah... ada juga kah? i tot nie cuma fantasies saja... wekekekeke... So mell, personally, what do you think? Desperado?

Mell_f said...

markie: he is,but a bold,pathetic one. well,rm200/month?? mai cow.

Kadus_Mama said...

wakakakka!! apa lagi mell..hantar lah resume menncalon kan diri..pastu ko cakap sama dia..kalau teda tu Prado king, jan harap lah..hahahahahaa

Mell_f said...

kdmama: haha..kalau tiada hummer AND prado king jgn harap la bilang. And sy mesti interview dia dulu..terbalik pula suda..haha

chegu carol said...

hahaha...funny oh intro line dia ni. duii bah...desperado berabis ni.

Wel^Beiolman said...

sia buli apply ka ni...suda ko terai ka mell..haha..buli thn jg tu extar income ni..hehe..rm200 ckp suda tuk belanja beer st bulan..haha..

good luck mell..share2 ah tu rm300..haha

Mell_f said...

chegucarol: hehe..mmg uh mai cow betul la mula2 sy nampak tu.

wel: haha..good luck utk apa jg ba,bukan sy menang toto pun. sy kasi cadangkan ko la ah wel.haha

sweetie~ said...

hahaha....wel bukan kau ka tu si vinboy? jan pura2 wel.....kekeke

uiks ada ciplak nama sy jgk ka sana forum....mmmmm

cLaiRe Bennet said...

mengapakah engkau blh ternampak ni mell? ada kah engkau jg mencari casual partner? oo...mungkin tdak...hahaha

mm...lepas baca..sy nda jg rasa dia ni desperate la..his intention is clear..and from the way he write it..it's not like he can't just dated normally...hehe i guess he's just really into something exciting maybe..trying something...keh keh keh..

tia tau la jg...hihi maybe just some wild part in him kali..haha bukan jg sy pernah buat...haha cuma sy terfikir sja..imagining me being in his shoes...;)

or maybe he's shy ba ni kali..nda tau mcmna mau approach org..that's y he prefer someone talkative..hehehe

best ba analyze urang before u judge them...;)

cLaiRe Bennet said...

tapi baca2 balik..mcm funny jg la...mau membayar lagi kunun...hehehh

♥ AnnieMing ♥ said...

hahha.. odoi sepa la orangnya tu aa.. telampau la ba jua desperett mo cari partner sampai mo bayar.. hahaha..

Mell_f said...

sweetie: kena kurik betul2 sama si wel tu babe. hehe

claire: ada disana sabahforum baini. baru kemarin tu thread kena publish. well,mmg tidak salah la ba dia mau bikin begitu,but dia ni maybe suda terlalu lama disana 'so called oversea',tidak ngam laitu cara dia disini.

bukan jg dia teda colleague mau bawa berkawan,terlampau jg tahap kemaluan dia tu sampai mau bayar2..yg paling lucu rm300 (if i really suka u), SUNGGUH fishy. Dia suda bgtau all the requirements of rm200/month, what else to do to get extra rm100? Fishy ba.

Mell_f said...

annie: si vinboy kenen nama forum dia..punya peramah ni rakyat malaysia,mau jg dia bayar2 utk mendapatkan teman. alala.

kuai said...

yuhuuuu!!!... sa rasa kan dia kana kasi tinggal semua urang kali ni.. termsauk kawan2... talampau la kalo mau jadi kawan pun kana bayar..

tapi lusu ni.. adididi.. 'No sex, only hold hands'<-----------lama2 kena hold nanti pandai libi tuh!

kalo teda jet peribadi, tak payah la... wakakaka

onimot oh ko mell!!..*winks*

Mell_f said...

kuai: mengkali jg la,ntah apa la dosa dia sd bikin smp dia mau bayar utk companion seja. bah paduli la dia,bukan duit sy juga kan..haha..

Onimot tu cermat ka babe? haha..sy mimang gagal dgn cemerlang la pasal sepiking ni tau.

cLaiRe Bennet said...

ooo..dia dr oversea kunun ka? keh keh keh...fishy2.....hihi

Wel^Beiolman said...

sia mau betapuk pun inda dapat suda...si sweetie la kestau tu..adada..haha..palis2...tp jan la ba kamu jahat ejek dia...mana lah tau dia bekas ahli sumo yg gagal...terpaksa balik p sabah..lepas seumur hidup bertapa mau jadi jagoh sumo kenen..jd paham2 sja la ba...ni ba soalan yg kamu patut tanya ni..if i were new to this place..plus with my sumo package in me...will i be able to find a dear friend other than my own relatives..perhaps my own relatives pun inda suka me lepak sama durang...kesian la ba..sia kalu ppn..sia p sja la..inda payah bayar pun inda apa..sal si kuai bilang..kalu sinta pigang lebih pun inda apa ba.hahaha..asal siok..haha....n hati sia mau merasakan kesiokan...hati mau kasi puas ba bukan otak..hehe..

Beck the BandagedKnees said...

Haha! wtf!? lmao!! mell.. perhaps the guy is a ctually local baa but doing that as a joke..? hahah! silly weii..

booyahhhh!.. perfect joke in a morning.. lol ^_^

ReNo said...

Allahuakbar! ops silap, Masyallah..mcm ni pun ada ka? hampes, ni suma mat romeo dan ntah la...manatau dia serius dan betul2 kan? hehe nda tau la..korang pikir la sendiri..

Nayden79 said...

Sy ada pi baca ni. Kasian si Vinboy kana kutuk.. Haha.. Tp napa mcm sna forum tu kasar2 bahasa derang ah. Wlupun la cara si Vinboy seeking for companion ni lucu, kasi la advice yg bleh pakai..

Doi ketawa sy p baca tu thread oh..

Ann said...

sot eh tu org wahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...