Pages

Aug 15, 2011

Perihal shoes

By now i should've bought a heel for the wedding dinner reception and wear-it-to-loosen-it now till that special day arrives. I havent found one that i fond of in store, but i found manyyyy online. Like these 2


Source: Google

I made it clear to myself. Saya mau peep toe shoes kaler silver or gold, heel's height tidak mau 3" ke atas sebab kalau jatuh gerenti tidak boleh berdiri sendiri. These two heel's height is 4" and 3" respectively with platform so i guess, bole support itu pressure berdiri lama lama guna heels.As simple as these shoes look like, believe it or not i havent got the lucky moment to find either of these two. I dont wanna buy shoes online, i cant take the risk.

I guess mencari lah saya sampai dapat ni. If any of you happen to find this in any kadai, let me know ya. Saves me lots of time and energy ehek :p

Till then. Toodles!

9 comments:

Lizeewong said...

Wah..cantik oh the shoes. Kalau sia d KK buli jg sia tulung ko cari moi hehe. Anyway, good luck with your shoe-hunting ah. :)

Jj said...

wah..sungguh cantik kasut itu. good luck with the wedding shoe hunting. yg penting ko dpt cari heels yg klu jatuh bule berdiri balik sendiri. hehe.. just kidding moi. cheers!

Chris Anakapai said...

will be on the lookout for the heels u want... :-)

Joanne Juend said...

mell, sy ada nampak satu macam ni d heatwave suria sabah. almost the same. try p tgk la..

actually, sy pun minat kasut begini.. ;)

Armstrong said...

Mell, bagus lagi ko cari yang teda heels... hahaha. More flexible lagi.

btw, Happy Tuesday yo.

Mell_f said...

@Lizee: i'll try my best to find one in kk and kuching as well hehe.

@Jj: cantik effortlessly kan..it's like 'selalu bah sy nampak kasut stail begini ni' tapi nda pernah sy jumpa o haiz.

@Chris: Yeay,thanks ah. Take care Chris hehe.

Juend: Iya?? too bad im not in kk ba skg. nanti sy pigi cekidaut. ada sale ba masih kan? hihi

@Arms: hahaha sama la komen ko mcm laki sy..penat dia kasi kawan sy beli kasut sebab kecerewetan sy haha.

FionaHafiz said...

mell,
aku ada komen bah tadi. nda tau sd pegi mana. kasut nikah aku macam neh. kaler gold. geramnya aku dr smlm lagi mau kestau kau. haha. di wisma merdeka ada kedai kasut depan body shop. brand elle bilang.

Mell_f said...

Ona: ih semalam time aku mo mengomen pun begitu kejadian,ni ari baru aku pigi komen itu blog balik haha. Wisma merdeka ah. Noted. Thanks :D

Mell_f said...

bought my shoes but not this kind lol.


http://anollemm.blogspot.com/2011/10/word-less-wed.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...