Pages

Dec 9, 2008

Ehem..

funny pictures of cats with captions My holidays were awesome! because my BF was around, but now's he's back to his place..huhu Hope you people have a great tuesday :)

17 comments:

Nayden79 said...

Bah bgtulah rules kalu long distance rship bah darling..u don't be sad okayyy...nxt time jumpa lg..

Besides, ada DIGI pengerat kasih kan.. ;-) enjoy you days!

Mell_f said...

nayden79 aka madpie: sedih ba diriku,my logic mind nda bole ditandingi oleh my current emotion..sigh sigh sigh sigh sigh

cLaiRe Bennet said...

hehehe...comel dan funny jg tu kitty..hehe
sian ni rindu-rinduan....biar la sy menjadi penganti sikijap..ada bagus ka? hihihihi

Kadus_Mama said...

sia pun mau kasi ehem ko juga..!! ehemmmm!! hahahha but sekali sekala jumpa pun siok juga kan..terus terubat rindua2an dalam hati.. :)

Mell_f said...

claire: haha..tu la,mahal tu ekspresi muka dia,timing musti ngam time mau snap.haha. bulih ba kalau kau claire. hehe

kadusmama: iya,apa bulih buat la takdir kami berjauhan. pasrah seja la.

Toilet paper said...

Wah siok la kan ko time cuti tu mell..
sa last week p ranau..
ada Digi pengerat kasih x cukup lagi tu..

hehe

Wel^Beiolman said...

haha..mell..ko ajar ko tu kucing ko mcm tu..haha..adada..betul2 pandai belakon suda ni kucing ko kan..haha..

siok ka cuti..hehe..mesti la ba kalu ada bf tau gf ka..haha...too bad suda balik..ko kasi beli dia tu pintu mcm si doraemon ba..yg pandai tembus mana2 tu..haha..

Mell_f said...

max: ko jg la yg faham betul keadaan berjauh2 ni kan. hehe..suda habis spm kan si dia? :P

wel: bukan kucing sy baitu,sy jumpa di tenet tu. kalau ada pintu doremon yg begitu,sy mmg mau la. muflis laitu airasia sama mas. haha.

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

:) hmmm.. wish u guys doing good.. :) all the best.. :D

Toilet paper said...

haha..
ya baru ja abis SPM..
huhu..

Mell_f said...

beck: thanks ;)

Max: aiseh,jgn huhu ba. hehe

cicak said...

punya jajal ni kucing2. eeii gerigitan

Mell_f said...

cicak: hehe..tu la.mau kena rutan ni jajal.

Claudel said...

ahahhahahahahaha this one just made my day!!! ffs too freakin funny!

Mell_f said...

Claudel: haha..likewise ;)

Ann said...

Ahem ! Me too..
But terbalik plak kita
Your bf back to his place,
And me? back to my place. Wahahaha

Mell_f said...

Ann: ooohh..dia di KL tu kan? hehe (pandai2 menyibuk..adada)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...