Pages

Oct 10, 2009

Workshop. Ngiu Chap.

My car has causing me so much headache since last wed, only today i manage to send it for check up di bengkel saaaaaana Menggatal.

I came as early as 8am, the bengkel is open but the mechanic isn't around. -_-"

Apa maciam oo tokeh, i said.
He replied,
"Dia suda naik pangkat bah, so dia lambat datang loh"

Wakakakakaka.

So i just park my car nearby, and start looking for food.

But since i'm in Menggatal,i know exactly what i want to eat:

Ngiu Chap at Kedai Nyuk Pau Baru.




If you're a light eater, you can opt for a small bowl, but since tamak is my middle name hahaha, i go for a big bowl.

I believe this shop is no foreign to the NgiuChap lovers out there, but to those who dont know (ada ka? :P) and you wanna try it, this shop is situated at the block behind 7eleven.

Happy weekend!

13 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

sa rindu makan ngau chap!

Uncle Greg said...

Mell, sia pun suka ni ngiuchap, tapi apa buli buat skrang ni sia inda buli telampau suda, pandai paning-paning ... darah tinggi kali kan hehehehe, buli tahan ko amik gambar tu ngiuchap tau ... kalu ada script yang buli kasi transmit tu keharuman sup ngiuchap kan bagus hahahaha

Wel^Beiolman said...

sia rasa sia pena makan di sini ni..hehe..sedap tu kan..daging dia mcm separuh masak tp inda jg..lembut lg tu..hehe..

Mell said...

Annie: bah apa tunggu lagi :D dekat sj tu sikul kamurang sama pekan mgtl.

Uncle Greg: hahaha sy pun mau oo kalau ada yg bulih transmit keharuman. Itu la,nda bulih makan hari2 ni,berdusaaaaa betul daging dia.

Wel: ada 2 jenis tu daging dia,ada yg sd kena masak sedia,then ada yg kena potong2 nipis2,but still raw la then kena celur sj dalam sup panas. Yg sy punya ni,sudah tentu la yg masak punya. hehe. bah ko tau sd tmpt kan,belanja la i. wakaka.

chegu carol said...

sadapppppppp!
sini kgau pun ada tu branch dia.
kalau sa order, tia mo tu daging...mau tu meat ball sama tu stripes saja...*drool*

cLaiRe Bennet said...

tamak is your middle name meh? sy ingat lain tu tau..hahahahahah

Tal said...

Jauh juga ko hantar keta Mell?

Mell said...

Chegu: sedaaaap kan,sy pun mcm mau lagi oo.

Claire: haha iya kan,byk ba middle name sy ni. muahaha.

Tal: paling dekat sama rumah sy tu.

Vienne said...

oowhhh..they got another branch at DOnggongon and Putatan...

ReNo said...

Sedapnya..susah tu mau dapat sini o... Wel ada ka tu? barangkali ada tp rasa nda sama...serius, terus sy rapal ow..hehe

Bella Belle said...

wah..NiguChap.. my mum & bf's fav. tapi sa tia brapa la heheh..
panas badan trus.. ;)but I love da meatballs...

belleOFranau said...

SADAP!!!!! tudu bangat~~

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...