Pages

Nov 25, 2008

Cat enthusiast: Read this.

Click the pic to reveal ;)
[ ] kneading on you- uh never. [ ] excessive shoving of kitty litter- uh never have one. [X] staring contest- uh man, countless! [X] bring you dead animal(s)- yep, cockroach.. mesti dia mau share makanan dgn saya ni..haha.. jangan berprasangka buruk dgn kucing bah. [ ] throwing up grass- haha..it is yet to happen. jangan la kau muntah aa miau, saya nda mau urus. (cey, macam la kucing saya pandai read blog) [X] Sleeping on your electronic- Oh,selalu sangat ni. kucing kan suka perhatian yg melebih lebih. [X] hiding in dark places and watching you- tu kucing cant stand watching me seja, mesti dia mau pergi bercomel depan saya. Saya tau tu gaya dia. haha [ ] pawing at ur face while u sleep- uh never. try la kalau mau tu paw kena gigit. [X] sprinting at light speed out of any room you enter- all the time ukey? Especially if it's the main door, suda dia lari pegi rumah orang. Mesti dia ada kekasih yg berhampiran nih. My result: 5/9 Cey, i no skewd ok? Lain la kalau kucing tu ialah kucing jadi-jadian.

5 comments:

izanazuani said...

wuissshhh... this is gud. i lurve cats mel...

♥ AnnieMing ♥ said...

aisey.. bahaya jua ni kucing aa.. hahaha.. pandai menyusun strategi untuk kill dia punya tuan.. bagus sa upah spy utk siasat kucing2 sa manatau ada hidden intention :-D

Andrik McVean said...

butul kah nie mell? hehehhe

Beck the BandagedKnees said...

LOL haha! ^_^ Mell.. thats funny! ^_^ i enjoy reading it.. :) hehe.. but does it true kaa tu..? O_o" lol ^_^ nice one.. :)

hav a sweet dreams girl :)

Mell_f said...

Izan: yup,i know you are :) i still remember ur kitten yg mati tu,then mum dia miau2 mencari. wuwuwu.

Annie: kucing zaman sekarang sd maju kan..haha

Andrik: mcm 50-50 tu sy rasa. hehe

Beck: funny kan,i discovered that last week,terus gatal hati mau post dalam blog. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...