Pages

Nov 6, 2008

Only in facebook

credit to gigglesugar -how a relationship starts and end in FB- Entah anak siapa la punya kejadian ni..
I've once put 'in a relationship' in my status field, but after some heated argument with him , saya menjadi sungguh marah lalu i deleted the field, by default, it changed to 'single'. haha. punya la kepoh my friends asking me "betul kah kau single?". Funny the bunny. Nonetheless, those in FB are my real life friends also (i dont add strangers, and mine is private profile ,note that); they know exactly to whom i'm attach with so with or without the status field, the relationship remains unchange bah.
Somehow today, instead of being in a relationship, i've become in a relationship with Fred. As if 'in a relationship' is not good enough bah. Dont get me wrong here, i have no intention of hiding my real status but i dont see the point of confirming detail which is already well known, unless lah i added strangers in my FB which is so impossible to happen. However since it's only click away to confirm, then why not? sengihnampakgigi
siul

11 comments:

Wel^Beiolman said...

macam clarification and declaration ni tau kepada semua jejaka d luar sana..hahaha..pasrah la ramai jejaka pilak, tagalog dan sikit2 kadus d luaran sana yang sedang bebarisankan diri mell..hahaha..really funny la tu cerita dia kan..tp miamng d FB sja la ada tu update..wahaha..never knew u have FB pula..seh..terik mau minta add...haha..

Ornest said...

Ya bah.. di FB semua kawan nampak apa ko buat n tulis hahaha.. Mau flirting di wall kawan2 pun susah ;) Sya ada FB juga (terik jg ni Wel hehehe). Yg sya malas FB ni talampau byk application dia smpi gue juga jadi bingung. Last2 sya ingore saja tu invitation.. bertimbun sdh tu wakakaka...

Mell_f said...

wel: haha..perbarisan utk bertarung kaitu.mmg la fani tu setori ba wel,tapi lebih lagi tu feeling malu dr fani la.lols.

ornest: haha..ko main wall-to-wall jg ka.pg la ko ejas privacy setting tu. tu baru wall-to-wall,belum lagi yg tag gambar..adada..all ppl in the same network bole tgk ur pic yg kena tagged. if decent pics, ok la..kalau yg sot2 punya pic..adadadadadadadada!! bagus pg ejas skg..haha

Ornest said...

Hahaha... sya ndak pernah ambil kisah pula tu privacy setting wakakaka... patutlah slalu ketahuan hahaha.. Bah, nti klu sya rajin sya pi check. Thanks Mell ;)

Beck the BandagedKnees said...

morningggg.. :D hehe.. moii sa mo add ko sna facebook! :D hehe

naa.. i hav all known friends in fs but not in myspace or in facebook sbb sa gila games kan.. haha! i want more people in there.. so they can mob up wif me.. or clan in.. hhaha! kuat trus armies sa.. lol

how r u girl..? :D ya.. bout the relationship thingy hmm idk laa.. ^_^ rock on mell.. :) lov u my friend.. ;)

Mell_f said...

ornest: haha..jadi kau harus kisah suda tu.

beck: love u too moi ;)..mmg games dlm FB best,esp tu scrabble ..haha..i'm fine here beck. makan, minum, kerja, tidur, main kucing, kacau kehidupan org..haha..mcm bgtu la sy ni.

cLaiRe Bennet said...

ngeh3....sy pun mau terik2 jg buli ka? keh keh keh...tp sy pun sama jg la nda active fb sb telampau byk application..kana marah kawan baru p buka balik p add request durang..hahaha

Wel^Beiolman said...

FB..dulu sia suka main tu casino..tu jual2 dadah..tu race2 kerita...sama tu heroes..haha..sekarang..inda suda main tu game..malas suda sia..haha...paling best sana sia rasa tu poke sama buli belanja minum2..haha..

Mell_f said...

claire: bulih ba kalau kau claire..hehe..sy turut membenci applications punya invitation,nasib ada tu option 'ignore all'..senang kehidupan manusia yg ber-FB.

wel: haha..main spend2 minuman..ada lagi yg bole bagi duit..haha..bagi berbilion2.

^eStHeR^ said...

haha, mell.. anak sepa la tu mell perangai mcm tu? hihi, lucu la =)

Mell_f said...

esther: haha..tu la..inda tau anak sepa tu est.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...