Pages

Nov 11, 2008

11/11

Tagged by Wel and Izanzuani 1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!. 2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair... Just take a picture. 3) Post that picture with NO editing. 4) Post these instruction with your picture. 5) Tag 10 people to do this (saya sungguh malas mau bikin yang ini) Tada!! tepuktangan
Feel free to zoom the pic and measure my pores size. haha!
Bah,enough with this madness.

30 comments:

Wel^Beiolman said...

kan..mcm sumandak tagalog..haha..tangkiu ah mell..hehe...simple and natural..walawei...

Mell_f said...

taik kau la tagalog wel..haha..nanti ko sana.

Beck the BandagedKnees said...

haha! ^_^ mcm saya jak ni yg un prepare ni.. dang oo! hahah! ^_^ lov u mell.. :D looking good! yeehaaa! ;)

Mell_f said...

nda baitu beck..hehe..luv u too ;)

GregChai said...

hello beautiful :)

Kadus_Mama said...

uisehhh..muka ko macam teda pores yang bulih nampak jak nie..fair and lovely like that..hehehehe..

Mell_f said...

greg: hi handsome ;)

kadusmama: hehe..ada jg tu,mgkali nda bulih di lihat dgn mata kasar. kekeke.

izanazuani said...

Wahhhh... Baru sia nmpk ko tingu kamera Mell. Betul2 natural beauty ko ni...

cLaiRe Bennet said...

hihi..sy mo mengurat buli lg ka? buli la ba....ekeke

nayden79 said...

Wah..fair n lovely (deblang si Kdmama). agree with her

ReNo said...

eeee ada sumandak lawa..err napa sy nampak FRED sana pingas bila sy zoom ah? hehe.. lawa ba ko mell, ramai jejaka akan terpikat ni. kompom! :P

sweetie~ said...

wah sumandak cun tengah posing.....nah reno ada hati ka sda kau? hehe

Mell_f said...

izan: ;) thanks.

claire: itu la yg sy tgu2 tu taw..bulih ba kalau ko seja claire..hehe

adora: ui,lama nda nampak ko disini oo..;)

reno: ko mau balas dendam pasal tu 'happy bday mama' tu kan..sy tau ba reno..haha..iya,mmg ada nama dia tu. dmana2 ada..haha..ko inda bole trick sy ni..inda bulih!..lalalala~~

sweetie: haha..si reno mau balas dendam baitu sebenarnya.

Wel^Beiolman said...

si claire..buli sia inda buli ka mell..hahaha...tegugat jiwa raga sia tinguk o..haha....

Mell_f said...

wel,sy hargai niat ko bterus dan terang.haha..jgn ko mau jeles sama si claire ba..dia duluan tu. kemarin kami dua sj berparty,mmg dia spesel sd la di hati dan mata sy..haha..

kuai said...

ahaks... mimang Fair and Lovely.. kalo sa kusai mell, inda sa paduli si 'Fred' tuh... hahaha...

kalo sa kusai.. ko mau juga sa ka mell? ahahaha...

Very natural and truly Asia..*winkwink*

p/s : tu baju bah.. mcm sama ni.. LOL

Mell_f said...

kuai: haha..sama la ba baju kita tu,kita shopping sama2 beli tu kan..haha..jk moi.

Biar apa pun sy tatap mau ko ba kuai,tp si claire masih no 1 la aa.merepek mcm kerepek pula sy ni tau. haha..

kuai said...

lilung ba baju sa tu mell... huhu...

thanks mell.. jadi sa numbur apa la? lol

Mell_f said...

kuai: sy inda peduli laitu lilung ba,skali ko kasi main sy ni bilang lilung kan..hehe..sy kasi jadi ko no 2 la,si wel sy kasi kiv.haha..wel,ko faham jg tu kan,sy tau.haha

kuai said...

sa happy jadi no. 2 ko mell... lucky no!!.. hahaha..

punya men kasian c wel kana kasi KIV.. mcm tu letter KIV di sebelah sa.. panding berbulan2... LOL

Mell_f said...

si wel maha memahami ba tu..haha..dia ok seja. kan wel kan kan kan kan?

markiekadus said...

baru sia perasan baju si mell sama si kuai lebih kurang saja... based on the same tagged... sehati sejiwa sejantung kamu nie tau... wekekekeke

Mell_f said...

markie: bukan perasaan ko tu,mmg sama dan sah..haha..kunun.

Wel^Beiolman said...

huhuuuuu...berapa lama mau KIV ni sumandak..adada...suda la sia inda kana suru ambil no..masi KIV lg..mcm mana sia meneruskan hidup..haha...alala..si kuai pun no 2 sda ka...bukan mcam main injit2 semut ka ni.si claire turun nanti sia kuai naik..lepas tu sia bila lagi mau naik ni..haha...adada..

cLaiRe Bennet said...

hahaha..teda! ni yg main injit2 semut ikut sy pny rules...sy nda pandai turun..kamu nda pandai naik...ngeh3....

kan kan mel darling....ekeke

Mell_f said...

wel: haha..jan ko serius ba incek wel. musti tgu giliran. adil dan saksama.

claire: iya ba claire darling,itu la kita kena kasi tgl2 berparty 2 org seja,maka ini la yg tjadi. haha..ko sungguh istimewa milimewa la claire.

aki said...

tia apa lah sia yg last bg comment..wow amazing face..wakaka itu neh buli sudah ba tu kan..hehe

★ Kobie Vanessa ★ said...

pewittt lawa ba si Mell ni, natural beauty bilg urg hehe

Ann said...

kiut ! hahahahaha nda berubah ba muka dr dulu2 :D

Mell_f said...

aki: haha..amazing ka..thanks ah ;)

kobie vanessa: hehehe ;)

ann: haha..sy harap begitu la smp umur sy 40-50 nti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...