Pages

Jan 30, 2009

Nah,pic spams

While i was in the land of hornbill.. The cat statue in Padungan roundabout. Welcome to miaw miaw land. Sungai Batang Lupar. Bujang Senang lives there. kidding. he he. The landmark of Sarikei. You'll find delicious mee udang, mee kampua and foo chow foods here. Sungai Rajang. Taken in Bintangor. The landmark of Bintangor. And the speciality? Rojak buah. RM2.20 Mee kampua. The apek replaced the mee to mee Sanggul. erkk.. "No camera pliz!", seyz the dog. Happy friday!

11 comments:

Toilet paper said...

komen utk last pic..

"no camera plz,seyz the dog"
but yes to Mell..
hehe

Dodon said...

napa tu bckground kana kasi blurr mell hehe..

Mell_f said...

Max: iya betol!.haha..kesian that dog jadi mangsa bgambar.

Dodon: Oh..hehe..sebab ada private item tu di belakang.

BuDakHutaN said...

bulih ka tu kirim slam sama baju ungu....hehehe...
aik..sia ingatkan di sabah tu smua gambar, macam pernah bah sia tinguk tu buah nanas besar ngan tu limau(limau bah tu kan)...tapi di mana ya...ahaks

Mell_f said...

BH: kirim duit pun bulih bah..haha..ya,limau la tu yg di bintangor.

akiee said...

Kihaa mell ko p sna bandar miaw2 ka,tp ko pegang itu dog pla tu sia nmpk wahaha

Mell_f said...

akiee: sebab itu bukan di bandar miaw2 ler. tu la sy pigang tasu.

kuai said...

wah... been to bintangor... nah ko tau apa yang sa tul2 nda suka sana bintangor... tu 'ah yee' penjual limau sana tida picaya yang tu Limau bintangor ada tumbuh di belakang rumah nenek sa... Ah yee bilang "tak mungkin lo, ini limau ah, ada di sini saja.. tempat lain tiada punya lo"... mcm la iklim di bintangor tu mcm di New Zealand.. wakakaka..

BF ko org sana ka? jan kasi tau tu ah yee bilang ah... wakakaka

kim salam tu Puppy!!

Andrik McVean said...

wah welll...cute ko sana gambar sama tuh anjing kan? heheh..kim salam buli kah?

Mell_f said...

kuai: BF sy org sarikei. but dekat2 seja tu kan sarikei-bintangor. haha..

si doggie kirim salam balik tu kuai.

Andrik: bulih ba kirim salam, kirim duit pun bulih..haha

Adora said...

Sy ingatkan blurry efek kunun yg di blakang last pic tu. Rupanya mmg sengaja diblurkan..hehehe..

Tp kan, tesebut Swak, sy ingat kek lapis ja..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...