Pages

Jan 19, 2009

Monday pink'es'

I love good music, and it doesn't have to be voice by any particular band/singer etc. In fact i dont have any fav artist or whatsoever. As long as it sounds good to my distinct ear (haha!), i'm on to it man. Last night's AJL was surprisingly great, i mean the result. When most people predicted FT to bring home the title, this indie band MeetUncleHussein brings unhappy end to their hopes. I just love when things dont go predictably man. I luurrrrve! MeetUncleHussein-Lagu Untukmu in AJL (in youtube) And since TheKillers was mentioned 'the inspiration' of that winning song, i guess i can tell which TheKiller song it is. Mr. Brightside? No? Nevermind. Anyway, i'm in the process of finding new jobs, and i'll stick to my field. So yeah, that'll be my first official resolution of this year. Ok,i shall leave you people with this song. Lighten up your..hm..monday by imagining Paris Hilton singing that song. bwahahahahahahahahaha. She's indeed a great subject for humor. I am mean, i know. Lunch time!

13 comments:

cLaiRe Bennet said...

hehe..tatkala sy keburingan...sot pla tu ym kn..hehe teda mood sy mo buat keja ni di saat ini...FT tu faizal tahir aka superman ka? hehehe

sy pun suka semua lagu asal sedap di telinga namun sy tetap jg ada fav artist...hihihihi

Mell_f said...

Iya,dia laitu si suparman.

Mmg lain2 la perasaan sy ni ari. hmmmmm...

izanazuani said...

MUH mmg ngam jd juara, for me interms of originality. Indi bands improvements.

Just said...

Hmm.. mmg inda disangka ba MUH yg dpt tu title. Frust giler la c FT tu.. kikiki..

Wel^Beiolman said...

sia pun tinguk tu mell....best..FT manang selepas 3 bulan keja amal..but he deserves the title jg ba...yup MUH manang..his voice is pretty cool....after estranged last year..hehe..

sia harap2 ada amy search keluar smlm tp indada bila durang nyanyi Isabella....

Mell_f said...

Izan: yup,performance-wise pun improve.

Just: LOL.Mmg frust berabis la dia tu. Suda cantek2 dapat 3 award berturut turut, then juara lagu, org lain pula. uissshh,terasa jg tu tau.

Wel: yeah,FT deserved that 3 awards. MUH punya vocalist is of rare breed, very uncommon in this country kan. Mmg cool la wel. Tapi ZianaZain pun best tau. Sy suka dia.

Mama Mia said...

Hi, dropping-by your blog! Sia teda tingu AJL semalam. But not bad for FT juga la, dia sapu juga 3 awards.

Wel^Beiolman said...

MUH punya vocalist rare?inda o mell..ramai suda sia jumpa mcm tu suara tp inda commercial la ba..inda berapa cita2 durang kali....hehe..but his vocal mimang best..ngam2 tuk minat sia..hehe..

tp ko inda suka vocal mcm tu kan..hee..

gracie said...

makin ramai suda yg buat lagu sendiri kan..lepas 2 dorg nyanyi lagu dorg sendiri.. gud gud gud.. bisuk2 aku bikin lagu utk ko tanding sana AF ah mell..d 1borneo.. muahahaha

Mell_f said...

Mama Mia: Ya,better than nothing kan? Anyway, thanks for dropping by :)

Wel: Dimana ko jumpa wel? di kk ka? hihi..i mean utk penyanyi yg sedia ada, dia punya vocal mmg rare la bah. Yg masih bertapuk2 tu mmg ramai la mengkali,yg suara mariah carey pun ada tu.haha.

Dari mana ko tau sy nda suka vokal mcm tu? ;)

Gracie: bah,bikin la cepat2. Nda lama lagi audition AF tu. haha.

Qhris said...

whehheeee..pencinta mujik jga ka ni , baa nnt ada event2 kami ada mujik sy pangil ko dtg tgk..tp awas kalu nda datg hehe

cicak said...

perasan ka muka tu vocalist MUH mcm muka pelawak dulu2?
tp smart la gimik dia pakai cat sebelah muka, mcm Mime.

wah asal The Killers, mesti ingat Mr. Brightside ah dulu2 waktu kuar. :)
Mgkn MUH teikut-ikut tu vocal dia yg gagar2. Kan?

Mell_f said...

Qhris: hehehehehe..bah,sebelum sy pg mujik2 kita saling membagi angpow dulu la. bulih ba kalau sy kan? hehe

Cicak: IYA! haha..ko tau ka nama pelawak tu? Yg sy tau tu pelawak era p.ramlee lagi suda ada.

I think lagu dorang yg ada a bit similar,i dont know about others' opinion lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...