Pages

Jan 30, 2009

O'ow

I'm craving for new layout for my blog. ha ha ha ha. The current layout bikin slow my page to finish loading. I already got one in my mind, will do it in near time. And oh, i accidentally deleted the links. Jangan kecil hati tuan2 dan puan2, yours truly will re-link y'all one by one. Happy weekend!

8 comments:

gracie said...

sbnrnya kan mell..laaamaaa suda aku mo kestau ko yg ko punya page lambat loading wahahaha :P

cLaiRe Bennet said...

hahaha....sy pun kana komen2 sda lmbt loading tu...sy pun mo ikut2 kau sda kali ni mo tukar lay out..hehe accidently ka tu links removed tu aa...jaga! hahaha

Mell (tsm4) said...

Oh good luck bertukar kulit. sa pun dulu mo tukar layout tapi last2 sa cuma modified saja dii.

maybe this can help you to analyze ko punya webpage.
http://www.websiteoptimization.com/services/analyze/

mine is still slow oh. maybe becos sa punya big header picture tu kali :p

Mell_f said...

Gracie: hehe..aku sedar jg keslowan page ku ini.

Claire: haha..bah kamon sama2 tukar.

Mell(tsm4): thanks for the link! mmg tu header yg besar bikin slow. hukhuk.

C.Alv.B said...

Ya bagus juga kasih laju2 tu page hehehhe..I'm not sure if my page lambat laodig..I trie not to put banyak widgets..hehehhe

Mell_f said...

Alv: itu la bah,that widgets' usage perlu di minimize kan.In my case i guess that large header yg bikin slow.

Johnny J. said...

Kekeke.. ya bah Mell, mimang selalu lmbt ko punya page mo masuk.. sya ingat laptop sya hang!.. tapi yng sekarang ok dah.. laju.. giar 5 owhh!
congratsss ya..~!

kuai said...

haha... sa biasa uda lambat mell... I can wait.. ^_^ sebab page sa lagi lambat kali.. widget melimpah ruah.. haha.. about the links.. sa faham tu, sa pun pernah mengalaminya... wakaka.. sampai p blog urang 'curi2' link di blogroll derang.. :D

bah Good Luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...