Pages

Jan 7, 2009

Bila tulisan di cakar oleh ayam

RULES Write :- 1. Your name/ identification name / username etc. 2. Write anything using either your left/ right hands 3. Most favorite alphabets 4. Less favorite alphabets. 5. Write: "The quick brown fox jumps over the lazy dog" 6. Tag 6 more persons/ bloggers Nah... Click to enlarge

13 comments:

Adora said...

Mell, ur handwriting kan reminds me of si boyfren pnya handwriting. Kicik and slim2 semua. Ur left handwriting pun not bad oh...

Sy menantikan sepa dpt solve the mysterious laziest dog..Hahaha

cLaiRe Bennet said...

oo..begini pla tulisan kau....buli tahan....mau kana tilik la sda ni...hahahha nda ba..

Mell_f said...

Adora: haha..sy suda ada jawapan sendiri ba utk tu laziest dog,reka2 sendiri. dulu kan tulisan sy tegak2, bulat2 and satu2, tapi itu la, uni life suda mengubahnya.

Claire: bulih tahan ka claire..hehe. bah kalau ko ada keputusan tilikan suda,kita share2 aa.

maslight said...

LOL the fox cari nahas

Mell (tsm4) said...

the brown fox run over the lazy dog. opps...

the dog goes to heaven. T_T

Kadus_Mama said...

Ahahaha!! ada lagi soalan cepu emas bah!! ahaks!!
Punya laju ko buat nie tag..sia masih dalam process..hehehe!!! siok kan nie tag..

Wel^Beiolman said...

ada jg ka anjing yg paling malas d dunia..d kk pun ada jg..haha...

kesian jadi anjing mcm tu..santik pun tulisan ko ni....hehe..

GregChai said...

Buli tahan ah, dapat tulis kiri dan kanan, cantik!

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

haha! mell!! :D this is the cutest handwriting n the answers ever!! :D haha!!.. lol.. idk but i enjoy reading it.. hargh!! u're one of the coolest! weeeeee! :D

Mell_f said...

Massy: LOL!

Mell(tsm4): oh,not really ;)

Kadusmama: hehe..laju sebab senang kan. Suda sy nampak your tulisan tgn jugak :)

Wel: ada,dimana2 pun ada. haha.

GregChai: :) Yg penting tu tgn kiri tidak gegar2 time menulis,baru lah hasil dia santik mantik.

Beck: yiheeee..haha. ko tau la sy ni, ada ada seja.

C.Alv.B said...

Bah boleh tahan juga bah handwriting tu..boleh dibaca hehhee

The Dusun Aroma said...

uishh.. jauh lagi dari cakar ayam bah.. kalau manuk punya tu mana bleh baca sudah hehe.

Qhris said...

very sweet punya stail ni kan hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...