Pages

Oct 11, 2008

Quote of the day

Mell as of today in Sushi King 1B yg nda sedap
Time spent with cats is never wasted. ~Sidonie-Gabrielle Colette~
So what are you waiting for? Happy weekend!

14 comments:

Wel^Beiolman said...

Wahahaha...santik2 sumandak tagalog sekarang oh kan d sabah..hahaha...apa ko tunggu mell.tu ikan buntal ka ni..haha...inda sadap?ko lupa bawa tuhau ba tu..haha..cuba sampur tuhau.haha..selera ko makan tu...haha...putih melepak kulit eh..

kuai said...

nda sadap ka? mau bawa sambal belacan kali tu Mell... ko ada makan yang Hijau2 ka? sa lupa nama dia.. yang rasa pedas semacam tu... huhu..

Happy Weekend!!

Mell_f said...

wel: ko ah,tagallloooooggg sj. tulung la. haha. sy tgu yg sushi sedap2 la ba,ikan buntal buat apa. haha

kuai: oh,itu wasabi. adui,mmg lain la the taste. not ngam me at all. happy weekend too kuai!

sweetie~ said...

bagus ka kusing? mcm sy mau piara satu la....tp org bilang itu bulu dia nda bagus ba.....

btw, mana mau beli kusing yg santik2? susah ka mau jaga tu? nnt mau kana ajar dia berak lg at the rite place.....mmmmmmm

Wel^Beiolman said...

Mell..ok ba tagalog..hehehe...ikan buntal durang inda kasi ka...ikan karuk ada..hahaha...

Kuai..kedapatan ko bawa sambal belacan p makan sushi kan..hahah..inda cukup padas ko tambah lagi tu wasabi sana sambal belacan..jadi warna pink terus sambal ko sampur warna hijau kan...hahahaha..

hahaha..si sweetie..mau kusing ka...ko piara sja sia ba sweetie..bulu pun halus inda la mcm kusing..hahaha..

Mell_f said...

sweetie: kucing sgt menggembirakan, kalau ko pandai kasi manja,berpuluh kali ganda lagi dia minta manja dgn ko tau. very amusing.

kakak sy beli sana gaya st. tapi kucing kg pun cumil jg ba,nda memilih. kucing la paling senang dijaga,have to layan the manja sj la.

kalau mau ajar dia poo,ada ba sand khas utk train dia. nda susah la sweetie. piara si wel lagi susah la sikit. haha.

wel tagalog: iya la ba,nti sy request ikan buntal atau karuk ah. haha

Beck the BandagedKnees said...

haha! ^_^ mell.. makan sorang kaaa..? ;) sepa jadi kamera man ko ni..? lol.. haha si wel aaa.. tagalog lagi tu..! lmao!! haha!! ^_^

happy weekend too.. xD

kuai said...

wasabi... ya tu la tu... mcm di drama jepun mcm siok ja bah derang makan.. hahaha... maka, bila tul2 rasa, sadap lagi ikan masin kali.. lol...

Mell_f said...

beck: si wel tu mmg ba,suka melabel sy yg innocent. haha. my uni-mate yg jadi photog,makan sambil candid ba. lols.

kuai: betul,sedap lagi ikan masin,tuhau,bambangan etc. sgt nda best la rasa wasabi di lidah sy. nda mau lagi,sukup laitu.

maslight said...

sushi is only nice if u add kicap and wasabi XD kekekeke

but sushi king go there for sushi only, the meals/set meals not nice one.

Ornest said...

Sial!!! Tu kucing pigi garu tangan sya hehehe :D Kucing ni bikin takajut bah.. ada ja aksi dia yg ndak ko expect.. Klu org Cina bilang, tu kucing ndak brapa bagus feng shui dia sbb slalu cakap "mou", artinya tiada... Anjing yg bagus sbb dia cakap "yow" maknanya ada.. kdg2 dia bilang "Wow!.." maknanya dia puji tuan dia hahahaha......

Ya kan Wel.. putih o si Mell ni .. Pheww Witttt!!! hahaha :)

Mell_f said...

massy: that's what i did,but mmg nda ngam la taste with me.

Oiga: ko ba,nda pandai beramah mesra dgn kucing. kucing menggaru kalau dia rasa threaten tu. mesti ko kacau tu kucing smp dia garu ko tu kan. haha. kucing bukan mow ba,dia miiiaaaww. lain tu bunyi tau..alala.

redgirl said...

oo kamu makan d sushi king ndak ajak aku ya..hahaha..mel, ke rumah nanti ya,18hb..aku belanja ko makan kfc n mau past duit ko rm10 tu...hehehehe..

Mell_f said...

aemi: hari tu sy call,time tu la mau bawa ko jalan tu,but ko pg braya kan. huhu.nti sy confirm before 18th ya kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...