Pages

Sep 11, 2008

9/11 is to be remember in a good way..

At some part of the world, the date of 9/11 bring grieves to them as that was the date....you know what happened.. However today..
I am revealing the face of Mell f and this has nothing to do with lessening the pain they have endured but at least, i remember 9/11 in a good way
T for Tenuk :p
This blog is meant to be anonymous when i first started blogging but as time goes by, i guess nda payah la ba sy jadi skema sangat mau jadi anon but i'm not about to put my pics in every posts la pulak. In moderate level la kunun. So 9/11 is the date when this blog is officially non-anonymous anymore. hehe. Oh ya, you can make your own motivational poster here. I'm telling you, it's really fun.

22 comments:

Kadus_Mama said...

wewit!!!!!! itu dia..gadis ayu di atas pagar..hehehe jaga2 kama..nanti tejatuh..
Well, i use to be anon too masa mula2 blogging..tapi alah malas lah..hahaha tia siok tia bulih taruh pix.not that i'm going to put my face in every post pun.. :)

Mell_f said...

kdmama: hehe,tu la..sy rasa ramai jg ba yg anon2 ni rasa dua hati mau jadi non-anon atau stay anon. No harm jg ba jadi non-anon. sy punya post pun teda yg kutuk2 org. mengolok ada la..keke

urang ranau said...

bah jaga2 kio, tkt2 terjatuh mel..anyway siok juga klu jadi non-anon kan??? well sia rasa inda lama sia pun mo jadi mcm ni..tp pelan2 la..

kuai said...

waduh... d mana ni Mell? mcm semat pula tu urang dalam gambar..:P~ buli bergambar sama tu urang ka? hehehe

p/s : mau tunggu gambar urangranau pulak ni tau..:D

Ornest said...

Ini rupa sebenar ko pula ni Mell... Bulih tahan.. ada rupa, ada gaya :D Ndak pula sya terfikir mau jd Ninja ms berblog.. Awal2 lagi trus taruh gambar di profile sya hehehe.. Bah, next year kita kasih jadi 9/11 sbg cuti umum utk seluruh negeri Sabah, apa macam? :D

p/s : mcm sya pandai tersalah2 baca tu "Jangan suka Pan*at". Mau tingu 2 kali baru ngam bacaan sya hehehe..

Mell_f said...

urg ranau: nda jg tinggi tu pagar tu..kalau jatuh mgkali sakit sikit la..hehe..ya,pelan2 ko joy. no rush.

kuai: bulih..sy suka ni kena gmbr..keke..sy pun mnunggu gmbr si urg ranau jg :p

oiga: hehe..biasa2 je i ni. bah,kasian ba sy ni nda bkuasa mau kasi declare cuti. kalau sy ada kuasa, bday blog sy pun,sy suru cuti tau..keke.

Beck the BandagedKnee said...

Hehe O ya.. hi there si Mell2.. ^_^ Yay Now we can c u... ^_^ ok baa tu Mell.. hehe comel.. ^_^ EEE.. link yg ko bagi tu kan mell nice one.. ^_^ nnti bila2 buli2 juga tu kan..? ^_^ I keep the link add.. :D ty.. :D cutie! :D

maslight said...

staying anonymous is not easy XD

Tal said...

Uinah Melll..finally ada gmabar ko yg cute di cni. :p Ada kan c fred kc gambar ko di blog dia tu ari, tpi ndada link la...:)

defoo said...

Err...di mana mau isi borang tu ah?

defoo said...

Now it's a bit easy to imagine the wardrobe malfunction ^_^ hahahaha!!! Jgn ko marah tau!!!

Wel^Beiolman said...

alamak...deja vu la mell..atau sia perna jumpa ko d mana2 ni..d mana ah.....atleast im d 2nd la ba comment..haha..kotirog ginawo la butul2..haha..

emmmm..katarik ginawo ku..uhuhu...sneyuman bersahaja yg cute dan manis..terpaksa kasi jadi wallpaper la ni pic ko mell..atau taru d hp..paling cun tu mata la..tetunggang starring kalu kana jeling..

mata mu manis2 selalu..
rupa mu manis2 ayu...

back 2 d point..yup..for over a year I was si uncle anon jg..but since early this year..no anon anymore..no particular reason la..

Mell_f said...

beck: bah,but i want to see ur own version of that poster then. hehe

massy: true. huhu

tal: iya,nda mau kasi link..hehehe..lama ba ko mghilang. huhu

defoo: haha..ko ah..at least ko berterus terang kan :D

wel: bah wel,ko mau minta belanja ni kan? LOL. Sy pun teda reason mau jadi anon,tapi last2 sy convert jadi non anon suda ni.

Andrik McVean said...

wah siok oh kan? sia pun mau try juga lah...heheh

sweetie~ said...

nah sumandak tagalog di talawa....haha...jan marah mel....kau marah tu posmen...haha

Mell_f said...

Andrik: try,jgn tidak..hehe

haha..silaka ko sweetie.

Wel^Beiolman said...

mell..i just realize la...i've live more than 20 years..not many people other than me yg selalu cakap "tenuk"..haha..T for tenuk or tapir...these animal's name paling menarik perhatian me since budak..haha..

BuDakHutaN said...

bedegup my heart tinguk c mell neh... ades...

ahaks... okes bah jua tu...mana tau brader ampal tetinguk blogmu ni..senang dia cari..kasi jadi pelakon gia

Mell_f said...

wel: ya,ntah bila masa mau guna tenuk/tapir. Sy guna tenuk sj,biarla org nda tau.

BH: haha..mesti ada audition dulu sebelum blakon,manada senang2..hehe. Si ampal,lama suda nda dgr nama dia kena sebut begitu..haha

ArMs said...

Tu 9/11 tu penuh controversy tu tau... susa juga mo cakap. Banyak versi cerita dia keeke. Mo kasi lupa pun susa:P

Mell f, urang mana ba ko ni;B (Percubaan selidik)

ArMs said...

Ini saja la my question... urang mana ba ko ni? bahagian mana?;B (Soalan selidik keeke)

Mell_f said...

arms: will give u the answer in my future post :). Special soalan ko kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...