Pages

Sep 30, 2008

Not a love letter

*something had happened and that makes me write this letter* Dear Readers, I've been tried to be as true as i can be. I mocked, I laughed, I make fun of things; be it a living one or otherwise I get angered, i even cursed. I know i've done it all for i refuse to be fake. palsu. ciplak. In fact, i've come clean with my status. Never intend to cheat or hide to anyone. I placed my feet firm on the ground, and i dare to say, i know what i'm doing. Some of you may get intimidate by the way i handle this blog, by all means go create your own blog. Please. And to someone who concerns, thank you. You words did make me think. And to lalings, hm..thanks for being there. Yours truly, Mell yang bernama sexy

16 comments:

Kadus_Mama said...

uiiiikk?? apa kejadian?? sepa yang bising2 pasal ko blogging nie??
nda payah peduli bah..ko punya blog juga kan...ish ish!!

Ornest said...

Napa ni Mell? mcm ada org ndak puas hati sm ko ja ni.. Jgn takut.. Biar saja dorang tu.. Sya mmg puas hati dgn layanan ko sm sya selama ni :D Ui yo.. sya kana panggil laling lagi <= perasan ni hehehe... Klu sya mati skrg pun sya tidak menyesal sdh ni wakakaka... Cheer up kio Mell. GBU

Mell_f said...

kdmama: mgkin sy pun ada terlebey jg ba ni. huhu.

oiga: haha..bah,byk suda lalings ni tau. GBU too oiga.

Wel^Beiolman said...

emmm...lalingS..byk suda laling ko ni tau..jan kama inda dapat melayan..hahahaha..funny la si oiga..ya la..mcm sia inda masuk dlm tu list lalingS ko ah kan mell..ba yg penting bahagia ba tu...yups..sepa peduli..aku inda peduli...as long as not that particular person la sja...yg lain..kutu dan kuman sja ba tu..haha...hidup ini inda adil ka mell..haha...

have a great day and enjoy blogging..speak out your mind and your disatisfaction..yeah kill'em all..wahahaha..

Mell_f said...

wel linutau (percubaan mau kasi melekat tu linutau sama ko ni):

ahaha..jadi plural suda tu laling kan. i'm having a great day wel,hope u are as well.

sweetie~ said...

mell jgn kau sedih2 ba di hari raya yg mulia ini....kakaka

senstive type ka kau ni mell? sy belum terbaca komen yg marah kau ini....just ignore things ba....live the life to ourselves....and save the world...wakaka

Beck the BandagedKnees said...

LOL.. oppsss Mell.. sorry for being late.. :P uik.. napa mell..? :O wat happen girl..? :O

>_<"" uik2.. palan2 ko baaa.. ;) begini baa mell.. ko ckp begini sma tu urg.. (bah.. evil);
"Hey, THIS IS my blog!!! Check me out!! LOVE it or NO; u can always leave the HELL OUT OF MY BLOG!!!... oh yeah.. juz incase u forget; click on the X symbol on ur top right window! Its done! Choww~" <---- lol

^_^ cheer up girl.. its coming holiday uda ni! xD

ReNo said...

ayak i'm late to comment again..jan marah ah laling..ops (wel, jan ko perasn sana, kita teda dalam list tu,kan mell?) ba napa juga marah2 di hari lebaran yang sempit ini? sabar la ko sana, mcm si wel cakap (sia kc ko kredit wel, utg sy 2 krek hehe) blog ni ko punya ma... sukati ko ma... ya mcm si Beck (hmmm belanja sia kupi Beck!) cakap tu la... nda suka takan tu X di bucu atas kanan...

p/s: klu sy tu urg sy minta maap kama kio...huhu :D

Mell_f said...

sweetie: pandai emo jg sy kadang2 ba,begini laini makhluk Tuhan paling lemah. alala. neway,thanks sweetie.

beck: nda jadi suda sy sedey,sy gumbira suda ni bila teringatkan rendang..aduuuiii. thanks beck.

reno: oh,ko ni..teda la ba pasal ko. alala. sy gumbira suda ni,thanks ah.

GregChai a.k.a. tukang kupi said...

Mell, it's your blog, why should you even bother about those clowns.

Cheer up, Boss!.

urang ranau said...

sepa juga yg berani mo gossip2 ko ni..meh kita serang dia beramai2..eh ter lebey sudah..mari la kita bermaaf maafan di hari yg mulia ini..mel, jan ko takut tulis la apa2 ja pun biar urg nda puas hati..yg pntg hati kita puas..kwang3

Andrik McVean said...

hahaha..mell...kesian ko...besalah tuh...tu nie blog ko bah..jangan kc peduli orang...sia pun banyak juga terima komen2 yang bukan2 di blog sia tuh...buat inda tau jah...teruskan blogging...kasih panas lagi tuh budak yang inda puas hati sama ko..

Wel^Beiolman said...

ahahaha..si reno ba..2 crate ok tu bos.hehe.kestau sama booking sedia 2 minggu awal la..kita pun inda masuk lalings dia ka ni reno.hahaha...sedihnya pengurbanan jiwa nurani kita inda pun dapat masuk list.haha..

Beck the BandagedKnees said...

lol si joy ni aa.. xD hehe..

mell mari kita p antam tu cookies.. lol xD

fred said...

there you go...im here babeh...

btw: your blog receive more comments than mine... :(

ArMs said...

Mell, jan you marah-marah ba kay? Cheer up;D

Ui, Mell yang bernama sexy?;B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...