Pages

Sep 5, 2008

Oscar award..perasan la lu!

I got an award each from Oiga and Noy Thank you Thank you So now i shall name 7 recipients for both of the awards Nielledarren she reads my blog since era blogsome lagi..thanks babe Urang Ranau lagu di blog dia paling best Reno paling lucu dalam dunia bumi Wel paling suka comment i Andrik i win the championship last week, i thank you by giving u these San...tut jan marah Esther as to motivate you to blog often :)

12 comments:

Ornest said...

Ko pun cepat post ni award ah.. :D Bagus, membuktikan ko ndak luki n ko jg menghargai usaha org lain hehehe..

Mell said...

Oiga: betul tu. membuktikan juga yg sy ni main internetttttttt sj..haha. Anyway,thanks again for the award. Sy ingat mau bagi lagi ko tu award,tapi nti ko kasi ketawa sy pula. :p

Ornest said...

Kasih saja bah Mell.. rezeki tak akan kutolak wakaka ;) Klu teda internet, boring jg keja d opis.. Tp klu teda org yg pakai internet, ndak bergunalah tu internet d sana.. jadi, rajin2lah menggunakan internet hehehe

Tal said...

Thanks Mell. Bru ada masa masuk internet ni..been facebooking pakai hp! :p..hehe...

Mell said...

Oiga: haha,betul jg cakap ko kan..bah,sy tgu award yg lain baru kasi ko ah :)

tal: hehe..welcome

^eStHeR^JiMbIh^ said...

Thanks mell! haha, i'm motivated suda la ni to blog often.. tggu nanti cuti, everyday i blog ya, haha.. =)

Mell said...

esther: bah mesti ah,nti sy ungkit tu kalau teda..kekekekeke

^eStHeR^JiMbIh^ said...

alala, bahaya si mell ni.. =)

urang ranau said...

thanks mel, wah sia mau buka kadai cd sudah ni tau..hehehe

Mell_f said...

esther: teda ba,bgurau senda dengan mu baitu..hehe

urang ranau: betul tu,kalau betul2 ko bikin kedai cd,kawan2 50% less la kan? kekekeke..

Beck the BandagedKnee said...

Waaa.. best! I want the one yg a bit mcm piring tu.. :D lol.. :D got the blackie one juga from c noy! :D hehe

nice one girl :D

urang ranau said...

50% less?? BBKK.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...