Pages

Sep 6, 2008

Teka Teki

Perbualan di siang hari, between me and my younger brother (YB):
YB: Ada teka teki ni,jawab la kalau ko pandai. Me: Silakan.. YB: Tuhan Maha Penyembuh, Doktor Maha ..? Me: Em..apa ah..Doktor Maha peng-inject mungkin.. YB: Salah..Doktor Maha-thir...hahahahaha Me: Hahahaha...Buduh ko sana..
Itu la perbualan mesra di antara kakak dan adik di hujung minggu. Happy weekend people. Berteka teki la bersama yang tersayang.

8 comments:

Shemah said...

hahaha.. punya lah loyar buruk. I don't know what's up with this whole week.. my family pun asking me silly teka tekis. LOL!

Anyways, you have a great weekend to! :)

Mell said...

shemah: hehehehe..thanks shemah :)

Kadus_Mama said...

hehehee!!! jan saja si maha-thir tebaca ur post..nanti dia terasa and kecil hati tu..hahahaha!!!

Mell said...

kadusmama: haha..nda la kali..but lucu ba,geram sy dgn adik sy time tu..tertipu ba si tipah. kekeke

urang ranau said...

hehehe teman tp mesra tp kesian juga brother ko kana panggil budu pree2 sija..hehe maha-thir..

Beck the BandagedKnee said...

LOL Mandak! ^_^ its cool baa berjoke sakan sama adik beradik ni.. XD at least u hav someone younger laa mangkali kan..? here for me kan..? huh! sory laa sis2 sa mo cerita mcm dulu2.. haha!! ^_^ everyone is growing up mungkin tu kan..? :) lol anyway.. im here.. XD lol

Mell_f said...

urg ranau: hehe..'buduh' tu kan mcm teda apa2 suda dgn kami ni. dia ok ja tu. :p

beck: alala,iya ba..kakak sy pun serius jg ni,nda best tu joke sama dia. kalau ko mau main teka teki,sy ada..tapi sy nda mau jadi tukang jawab la ah..hehe

Ornest said...

Tricky riddles... Pak Lah pun ndak dpt jawab ni hehehe... Terus terang, sya pun ndak dapat td :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...