Pages

Oct 3, 2008

Of today's rambling

..I dont like working while i'm still in holiday's mood.
...I went to my schoolmates' open house yesterday. How time flies! The guys already have the bapa bapa looks while most of the girls already gains extra kilos here and there, which i envy so much. Nonetheless, they are still as crazy as before. I'm glad the age doesnt eat away the craziness in them, or else saya saturang ja la bergila gila tau. LOL. ...Feelings are not supposed to be logical, that's what they say. Hm..Crazy beiol world. Opps. LOL. ...Aisehmen, i'm so carried away by my kebosanan-ness. I seriously need a kitten in the office. Oh, do you know how to break up cat fight? watch this AFTER taking ur meals ok. ..Hm..i want icecreams

18 comments:

ReNo said...

hehe time flies so fast huh..besa la mell, makin berumul ba kita ni... opps napa ayat ko keboringan tul ni? hmm masa utk ko pick up hp and call somebody? hehe ba pelan2 sana...

P/S: Tulah pasal sy namau piara anak kuseng...huawkkk hehe

Mell_f said...

reno: ya la,sy sedar diri jg baini,tua suda ba.haha. kuseng sumil ba,at least dia muntah pun masih nampak sumil. ko punya buaya,ural,munyit pun pandai muntah ba jg..nti sy cari utube dia..nannnti. LOL.

sweetie~ said...

memang dunia semakin membosankan...mungkin sbb makin panas? hehe...or mebbe it's time for me to get married....i better get myself busy by raising kids....ukekekeke

Kadus_Mama said...

ko kebosanan?? Nah sia kemengantukkan di opis nie..baru makan ubat tadi..sekarang kepala pun telentok2 sudah mengantuk..ekeke
Besa lah bah kalau makin tua, muka makin matang!! ekekeke habis lah kalau muka macam budak2 saja...

ReNo said...

sweetie..eeehhh ngam betul tu tau...nah ada kesedaran sudah ko ow kan? lekas selagi ko pada tahap kesuburan yang ideal (pinjam ayat si mell 'tahap kolestrol yang... apa gia tu mell?' hehe

P/S: takut genetik yg baik2 'dibazirkan' begitu saja..haha

Mell_f said...

sweetie: mmg makin bosan,benda yg best pun mcm x best suda bagi sy,kecuali kucing.lols. bagus ko piara kucing/puppy..best tau. pandai2 ja sy ni menyuruh tau. hehe

kadusmama: oloh,effect ubat laitu. ada jg kawan yg masih muka budak tu,best jg la tgk..sumil mcm kucing sy :p

GregChai a.k.a. tukang kupi said...

Mell, pi ko beli tu Veda-Blu, yang container basar, kalu inda buli abis call me sia tulung kasi abissadap...hehehe, jan telampau pegang kucing bikin ampus, hehehe jan marah sia bukan anti kucing, bulu tu bikin ampus....hehe

Mell_f said...

greg: sy pun suspek sy ada asma suda ni,i get the sign already. huhu. tapi sy nda bole resist kecumilan tu kuseng tau. huhu..

Sy mau mencari aiskrim ni nti greg, satu container bole habis saturang tau.LOL.

kuai said...

Mell.. sa pun bulum puas cuti..:( sa sedih dan keciwa (lol lain uda ni)... kenapa la hari ini datang kerja.. nasib la sa makan gaji..

berabis sa bercuti di opis niari.. haih..

Happy Weekend ah!!! bisuk cuti uda tu.. our FAV no one! lol

Wel^Beiolman said...

Mell..ko buring pula..adeded...as reno said...its time to pick up the phone to call someone ba tu kali...well, thats the beauty of having a holiday in between working days..haha...kusing ko pandai minum beer ka mell..haha...kalu dia pandai..sia pun mau tu kusing la...

wah..eskerim ka ko mengidam..hehe...kuat jg ko makan eskrim o kan...tau ko mempergunakan tu eskrem ni..haha...

jan kama buring mell..cheer up k mandak....muda lg ba and enjoy life kio..haha..

Mell_f said...

reno lagi: adada..haha

kuai: yup,nasib today's friday. happy weekend too kuai

Wel: kucing sy nda minum beer,dia inesen tu,sgt patuh cakap org. haha. Well,u know how much i love icecream kan? :p

Toilet paper said...

Mell..
ya betul ba adakah ni ari kerja..
suda la teda apa-apa mau buat ni ari..
bagus sa lepak tempat kawan sambil crita2..hehe..

yala..
bila semua kwn lama kumpul mesti tekejut tingu badan berubah kan..
tapi perangai masi gila2..hehe

siok..

p/s: kucing + ais krim..??

Mell_f said...

max: at least i'm home now :p kenapa dgn kucing+ eskrim tu max? kucing sy memilih tu,nda makan eskrim.

urang ranau said...

kecian ba itu tingau..smpi termuntah2 lg..duii gia..

Mell_f said...

joy: muntah susu kan,mmg kasian.

ArMs said...

Haaha... so funny la the clip. Thanks for sharing. Me ketawa satu urang ni haaha...

btw, okay already ka you?

Mell_f said...

arms: haha..lucu betul kan. if u want to have good laughs,look for cats' related videos. mmg bikin gerigitan dan ketawa.

Andrik McVean said...

LOL....mell...pecah perut sia tinguk tu video..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...