Pages

Sep 9, 2008

San, read this.

Incik San, i said i will redo the tag, but honestly, i dont mean that. Panjang bah the tag. However, i'm going to give a short tribute to Incik San yang kena paksa oleh pundan yg pemaksa, to justify my laziness answering the long tag. Boleh ba kan kalau sia San. LOL. I was at his site, listening to the songs in his playlist. I'm glad to know Incik San is fond of oldies songs too, which is no different from me. Yeay. However, i find it very amusing with the way Incik San named each songs in the playlist.
-Kuling kuling -Kungkung sapi -kisas tuntung -treng treng -Poro pou pou pou -Tung turu tung tung -Lagu kasi tidur orang mabuk- which is actually You took my heart away by MLTR. lol -kauh sangat santik- You're beautiful by siapa lagi -Cant buy me love- which is actually Silence is Golden by Frank Valli..Lucu ba kau Sannnnnn!!! Ko bikin sia silap cari lirik. The only song he named correctly is poco poco. haha..mimang la kau ah san.
I think he purposely done that to amuse people like me. LOL. San, i did get amuse by that. Thanks for making my day. haha. I'm planning to make a post about each bloggers in my bloglist. One by every week. What do you think? Hm.. bagus sia bikin poll mcm si beck. Oh, beck's chatbox is going to be my next port to spam :p . She is so real ,not to mention friendly too.

18 comments:

Wel^Beiolman said...

ahaha..san..sia inda perasan tu tajuk lagu o..sia kasi main sja gia..hehe....berjiwa muzik butul la..hehe..

Kadus_Mama said...

:) blogger review kah?? hehe ada kena pay kah??

Mell_f said...

wel: kalau bukan pasal tu lagu, silence is golden, teda sy tgk betul2 tu tajuk lagu..mmg bjiwa musik tu si sannn..tut..hehe

kdmama: teda pay tu,hehe..utk suka2 je..hehe

kuai said...

wakakaka.. mimang tu playlist dia mainan sa di opis ari2... 1st time nampak tu tajuk suma bikin LOL...

bulum lagi yang 'sonsong blue dia bilang' kan Mell.. Sonsong dlm bahasa Dusun funny bah maksud da tu.. lol!

san said...

Ala... terharu saya bah.. mau menangis sudah sia ni , tersangat lah , terharu bila kasi rebiu tu lagu... Saya akan buat penambahan lagi lah tu lagi.. Saya hantam saja tu lagu dusun simpan di sana nanti...

C mell suka santut Ping , nanti saya sediakan... tapi tunggu satu tahun baru sampai tu.. hahahahaha... sanggup ko tunggu santut ping tu Mel..? Hahahahaha...

Nanti saya kasi rebiue blog kau ah.. itu awards dari oiga dan ko saya kasi link nanti.. Malam ini...

Mell_f said...

kuai: haha,tu lagu penting lagi dari tajuk dia baitu. tapi lucu la pulak. satu ja lagu yg dia nda salah kasi nama: POCO POCO. haha

San: alala,jan ko nangis san. buruk rupa..ehehe..ping =pink baitu maksud dia..bukan yg minuman punya ping. adada..adaka sy mau minum santut ping/ais..haha

urang ranau said...

wakakaakaka lucu la, nasib la ko sadar.sbb sia pun ada nmpk juga tu song list dia, tp sia inda perasan. sia mati2 ingat tu nama tu lagu betul2..ahaks. i suspect u mell, eh silap..i respect u!!!

Mell_f said...

urg ranau: haha.kalau bukan sebab ada lagu yg sy suka,manada sy perasan tu..mimang lucu betul si santut tu.

san said...

Aik, ngam laitu Mel, santut ping tu, sesuai di pakai di gurun yang panas-panas, sesuai di pakai semasa musim panas.

Kalu pakai tu, terus ko jadi bahagia ohh.. wakakakakakak… kalau santut pink, itu untuk santut musim sejuk tu.. ekekekekek..

Mell_f said...

san: jadi ko mo suruh sy pakai santut yg ada ais laini? begitu? (bah,serius pula ini urg..keke)..nda mau la sy santut ping..nti affect kesihatan b@tin sy. haha..

BuDakHutaN said...

santu pink.. undui... sia sukung San.. heheheh

Ornest said...

Sya pun ndak perasan tu nama lagu yg kana modifaid oleh si San.. Main dingar ja bah hahaha...

Siapa yg mau jadi taukeh santut ni??? ;)

Beck the BandagedKnee said...

Haha! Mell.. ^_^ buli baa kalu ko ^_^

:D sa pun suka isi2 polls ni.. :D yay! mo tunggu polls ko laa ni mell..

:O o ya.. :D ty aa yg smiley tu.. :P but kan mell.. O_O"" mcm sa malas guna firefox! xD haha!.. but gee.. its cool really.. tunggu sa ringan jari p click2 sana.. xD

xoxox nitey nite.. :D

defoo said...

ngam la tu ^_^ one blogger a week, sy punya ko buat time bday sy la muahaha!!!

Mell_f said...

BH: tag team la sama si santut..nda takut..kekeke..serius pula

Oiga: si santut is the tokeh santut,sepa lagi..hahaha..

beck: sy mau bikin poll jg, tapi nti ada org isi byk kali ba,undi rosak la begitu..nda telus suda tu kptsn..keke

defoo: hehe..bah,nantikan kemunculan hari itu.

redgirl said...

tu lagu sapa bah mel
ndak pernah dgar ni..hehe tp bila baca lyrik dia..lucu juga tu

Mell_f said...

redgirl: ini laini, sy pun nda tau tu lagu apa..kena minta penjelasan dari si santut ni. hehe

PRINCESS said...

ya...support yg each bloger every week punya case..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...