Pages

Sep 17, 2008

Layzeh Wednesday

KK is raining since early morning. And rain is the perfect catalyst to sleep. If it's not because of the constant calls i've received since 10am, i absolutely going to dozed off in this office. Kk looks so gloomy, at one point i think it's already 7pm. I tersangat lah sleepy you kneooww. During lunch i remember i ordered Char siew fan, and after few spoons only i realize it is actually kai fan (chicken rice). Nasib tu nasi sedap. Kesimpulannya, mari kita org KK berhibernate.

12 comments:

Tal said...

Iya Mell..me pun ngantuk ni! Dari pagi sampai skrang hujan, sy worried pula banjir cni opis. Pengsan my Kelisa mo berenang karang..hehe.

Ornest said...

Sya bertolak jam 6 td dari KK pigi kgu.. hujan sepanjang jalan.. suram2 lagi tu.. nasib baik ndak tertidur ms driving :D Mcm kamarin sm hari 1 panas pula di KK.. mencari ABC ni tu masa tp ndak terjumpa.. minum nescafe o ping ja.. pya sadap :D

chegu carol said...

ko jalan mana oiga? kimanis? sa pun jalan 6am jg tapi jln tmbunan. punyalah berkabus masa smpai gunung emas.

sa paling takut if ujan x stop, trus mo banjir besar. malas sa mo kena suru angkat2 brg dr grdn flr pi 1st flr of our hse. :(

Ornest said...

Sya ikut Kimanis Chegu.. Lagi dakat tapi lagi curam tu bukit hehehe... Berkabus juga sana tp kurang teruk tadi.. Ada time tu yg ndak bulih nampak tu jln sdh, tpaksa drive slow2..

kuai said...

cepatnya masa berlalu kan Mell... mcm sa rasa Monday pulak niari..

Mell_f said...

Tal: haha..nda jg banjir kemarin kan..nasib jg nda jammed.

Oiga: huih,bahaya tu drive time mengantuk. Tapi sepa la bole tahan godaan ni hujan kan :D

Chegucarol: Hujan can be good and bad sometimes kan? hm..

Kuai: Ya betol..bayangkan la next week last suda puasa..hmm

kuai said...

ya bah... abis puasa then raya uda.. pas tu..nah mau naik gunung uda oo.. hehehehe... excited juga mau juma suma urang..:p

Just said...

The Char Siew Fan and the Kai Fan made me laugh. Hahahah... After few spoons only you realise?? Doiii... hahaha...

Mell_f said...

kuai: sia pun excited ni..hehe..harap2 la naik on raya haji.

Just: haha..sangat slooooww betul kemarin bah.

urang ranau said...

siok nya kamurang ber tidur2an di sana time hujan ah..di sini..rain or sunny day..itu kerja tetap mengejar sia. tidak pandai habis2 smpi lama sudah sia inda pi stalk ko punya kadai mel..anyway now i'm back.

ArMs said...

Char siew fan ka or chicken rice ka, if mana-mana ada di depan me now I makan ja tu... LAAPAR ni haaha...

Me can't hibernate just yet. Banyak betul assignments! haaha. So about you, what are you doing now after graduating?

Mell_f said...

urg ranau: haha..welcome back joy!

arms: i'm working already,in KK. Student life lah katakan,mmg busyyy sj tu..apa lagi during 2,3,4th year. haih,pening kepala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...