Pages

Oct 9, 2008

Dont bother to read this.

Tag from Ann, my lil sis childhood friend. [01] Do you ever wonder what your ex is up to? - No i don't. [02] Have you ever been given roses? - Yes i have. [03] What is your all-time favorite romance movie? - to hell with is. I lurrrvvve 10things i hate about you and He was cool (it's a korean movie) [04] Had a Long Distance Relationship? - Currently on it. [05] Do you believe in this saying-What goes around comes around? - I definitely do. [06] Do you want to get married? - Who doesn't? [07] How many kids do you want to have? - Adui..I accept how many God wants to give me lah. [08] Whats your favorite color(s)? - Blue, white, pink [09] Who was the last person you held hands with? - I dont recall. LOLs. For sure it's not a guy's hand la. [10] Do you believe in love at first sight? - I do ;) [11] Would you kiss the last person you kissed again? - Over and over again babe! [12] At what age did you start noticing the opposite gender? - At the age when i know who to call dad/mom? lols. [13] Do you like anyone? - I do like many-one. [14] Do you know someone who likes you? - I do. ;) [15] Do you love anyone? - Buduh oo..fikir sendiri lah. [16] Do they know you like/love them? - same as 15. [17] Why did you and your most recent ex break up? - He two-timed me, and i'm glad he did that. [18] When did you two last speak to one another? - I dont recall,must be looooooonnnggg time ago. [19] Would you get back together with your ex? - I wouldn't!!! [20] What comes to your mind when you think of love? - happy happy feeling :) [21] Is there anyone who knows you inside and out? - Yes, but only few. [22] Tag anyone? - Nope. Let them have a peaceful life.

11 comments:

Andrik McVean said...

u believe in first night kah? LOL..hahahah..paling siok urang bilang..

Mell_f said...

Andrik: soooootttttt.lols.honestly,i do believe in 1st nite and 2,3,4-infinity. haha.

ReNo said...

Thanks God! nasib baik gitu tu jawaban ko utk soalan #22... selamat sikit masa sy...

p/s: sy cadangkan ko tagged ja si andrik tu mell, baru dia tau.. hehe

Kadus_Mama said...

hi mell...hehehe!! baik hati juga ko ni nda tag orang ah!! :)

Mell_f said...

reno: haha..si andrik pun busy baitu,nti lain2 jawapan dia..habis. xD

kdmama: hi,i hope u're ok by now. macam insaf suda sy mau tag org ni. lols

Beck the BandagedKnees said...

;) hehe.. sumandak.. ;) macam.. hows ur day..? streamyx ko oka uda kaa..? ;) heheh ya baa.. mell pack oo niari.. biasa laa.. berabis mo cari karaja kan!! haha!!.. ;) anyway.. bisuk baru sa cek gigi sa.. <--- cabut lagi 1 tooth!! aduiii!.. :P~ rumpng.. laa ni.. lol.. ;)

xoxoxo mell.. ;)

Ornest said...

Sya suka jawapan utk soalan #7.. Ngamlah tu Mell.. Perintah Tuhan memang menyuruh kita beranak pinak. Sya sukung ko Mell.. Kasih kalah tu pilak2 sini Sabah tu. Klu dorang ada 11 anak, ko kasih picah ja rekod dorang wakakaka...

Love at first sight??? Bukan love baitu.. Ia samada lust atau desire bergantung kepada pandangan mata hehhehehe Anyway, thanks for not tagging :D

Mell_f said...

beck: sy sihat walafiat sj ni..haha..cabut 2 tooths sj beck,blum lagi rumpang tu. hope everything turns well la ah, i mean for ur gigis and job hunting :)

Oiga: ada jg org pursue itu love at first sight kasi jadi cinta keras yang betul2 tau.fyi,my bf been checking on me since i'm with the ex bf lagi.;)

Sy nda mau la berlawan beranak sama pilaks, bukan dapat hadiah jg ada anak 11+. lols. lutchu oo ko ni Oiga.

Ornest said...

:D Dia bilang dia trus jatuh cinta sm ko kah pada pandangan pertama? Ndaklah sya rasa... Pandangan pertama dia tu, dia pya impression "menarik o ini amoi". Bagus kalau dapat jadi bf dia. Itu baru desire bah ;) Pandangan kedua dan seterusnya, dia tingu gaya2 ko. Pastu dia berkawan sama ko dan mengenali ko lebih lagi. Wah, ini amoi butul2 bagus o. Cantik di luar dan juga di dalam :D Barulah dia meluahkan cintanya sm ko.. bukan gitulah rentetan kisah percintaan kamu tu? hehehe

Mell_f said...

Oiga: nda la ba dia jatuh cinta terus,tapi titik permulaan dia di mata la. ada suda sinar cinta dari mata,then by time, turun pegi hati yg suci. Actually the term 'love' can be of any kind jg bah kan. hehe

Ornest said...

Good point :D I didn't take into consideration other meaning of love :) Selamat berbahagia hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...